Cristiano Ronaldo'ya inanılmaz teklif

Adı açıklanmayan bir Çin Ligi ekibinin, Cristiano Ronaldo'ya yıllık 120 milyon Euro'dan maaş önerdiği iddia edildi.

Cristiano Ronaldo'ya inanılmaz teklif
10 Haziran 2017 - 12:54 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 13:02

Real Madrid formasıyla hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de La Liga'da zafere ulaşan Real Madrid'de takımın yıldızı Cristiano Ronaldo'ya adı açıklanmayan bir Çin Süper Lig ekibinden yıllık 120 milyon Euro'dan sözleşme teklifi geldiği belirtildi. 

REAL MADRİD'E 200 MİLYON EURO

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Real Madrid'e bonservis için 200 milyon Euro, oyuncuya da 120 milyon Euro maaş öneren Çinli kulübün, gelecek hafta Madrid'e giderek başkan Florentino Perez ile görüşme gerçekleştireceği bildirildi. 

TRANSFERİ ÇOK ZOR

Transfer için rekor bir teklif alan İspanyol devinin ise Ronaldo'yu bırakmaya hiç niyetinin olmadığı ve kazanılan başarılardaki rolü sebebiyle teklif ne olursa olsun transferin imkânsıza yakın olduğu açıklandı. 

DAHA ÖNCE 105 MİLYON EURO TEKLİF GELMİŞTİ

Geçtiğimiz ocak ayında Sky Sports İtalya'ya konuşan Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncu için daha önce 105 milyon Euro'luk maaşı reddettiklerini açıklamıştı. 

SAKATLIĞI ETKİLEDİ

Geçtiğimiz yaz Portekiz ile EURO 2016'yı kazanan ancak final maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle bu sezona geç başlayan Cristiano Ronaldo, Madrid formasıyla çıktığı 44 maçta 38 gol atıp 11 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum