Cüneyt Çakır Giuliano ile Gomis'in maçını yönetecek

Suudi Arabistan Ligi lideri Al Hilal'de eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in yanı sıra ünlü İtalyan forvet Sebastian Giovinco, İspanyol Soirano, Brezilyalı Carlos Eduardo gibi isimler forma giyiyor. Ligde ikinci durumdaki Al Nassr'da ise sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Giuliano, devrne arasında Galatasaray'dan alınan Maicon ve eski Galatasaraylı Nordin Amrabat'ın isimleri öne çıkıyor.

Cüneyt Çakır Giuliano ile Gomis'in maçını yönetecek
29 Mart 2019 - 12:46

FIFA hakemimiz Cüneyt Çakır, lider Al Hilal ile ikinci sıradaki Al Nassr  takımları arasında oynanacak Suudi Arabistan Pro Ligi karşılaşmasını yönetecek.

29 Mart 2019 Cuma günü Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanacak ve TSİ 20.40'ta başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek.

Video Yardımcı Hakem olarak Mete Kalkavan, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak Ali Palabıyık'ın görev yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

Suudi Arabistan Ligi lideri Al Hilal'de eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in yanı sıra ünlü İtalyan forvet Sebastian Giovinco, İspanyol Soirano, Brezilyalı Carlos Eduardo gibi isimler forma giyiyor.

Ligde ikinci durumdaki Al Nassr'da ise sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Giuliano, devrne arasında Galatasaray'dan alınan Maicon ve eski Galatasaraylı Nordin Amrabat'ın isimleri öne çıkıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum