Fatih Öztürk için Galatasaray açıklaması

Akhisarspor'un eski antrenörü Fevzi Layiç: "Bundan 10 gün önce Fatih Öztürk ile telefonda konuştum, Galatasaray'ın kendisine ilgisinin olduğunu ve söz kestiklerini söyledi. Fatih, Galatasaray'a transfer olabilir." diyerek bu transferle ilgili en net bilgili veren isim oldu.

Fatih Öztürk için Galatasaray açıklaması
29 Mart 2019 - 12:47 - Güncelleme: 29 Mart 2019 - 12:56

Bir yandan Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da diğer yandan da transfer çalışmaları yapılıyor.

Sarı-kırmızılı takımın önümüzdeki sezon kadrosuna katmayı düşündüğü isimlerden biri de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Akhisarspor kalecisi Fatih Öztürk.

Daha önce adı sarı-kırmızılı ekiple anılan ve Galatasaray-Akhisarspor maçı öncesi kadro dışı bırakılan kaleci Fatih Öztürk'ün Galatasaray'la anlaştığı belirtildi.

Akhisarspor'un eski antrenörü ve Beşiktaş'ta forma giyen Adem Ljajic'in kuzeni olan Fevzi Layiç: "Bundan 10 gün önce Fatih Öztürk ile telefonda konuştum, Galatasaray'ın kendisine ilgisinin olduğunu ve söz kestiklerini söyledi. Fatih, Galatasaray'a transfer olabilir." diyerek bu transferle ilgili en net bilgili veren isim oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum