İtalyan kaleci Donnarumma'ya büyük şok

21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda Danimarka karşısında İtalya’nın kalesini koruyan genç kaleci, sözleşme uzatmayı reddettiği Milan’ın taraftarlarının protestosu ile karşılaştı. Sahaya sahte dolar atan Milan taraftarları, “Dollarumma” yazan bir de pankart açtı.

İtalyan kaleci Donnarumma'ya büyük şok
19 Haziran 2017 - 00:03

Polonya’da devam eden 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda bugün oynanan İtalya-Danimarka maçında Gök Mavililer’in 18 yaşındaki kalecisi Gianluigi Donnarumma, şoke eden bir protesto ile karşılaştı.

 

Altyapısından yetiştiği Milan Kulübü ile sözleşme yenilemeyi reddeden İtalyan file bekçisine, şampiyona için Polonya’ya gelen bir grup Milan taraftarı tepki gösterip sahaya sahte dolar fırlattı. Genç kaleciyi ‘paragöz’ olmakla suçlayan taraftarlar, üzerinde “Dollarumma” yazan bir de pankart açtı. İtalya’nın 2-0 kazandığı karşılaşmada Donnarumma sahada 90 dakika kaldı.

 

REAL MADRİD VE PSG İSTİYOR

 

Geride kalan sezonda 41 maçta Milan kalesini koruyan 18 yaşındaki kaleciyi İspanya’dan Real Madrid, Fransa’dan da PSG takımlarının istediği biliniyor.

 

Milan CEO'su Marco Fassone, 15 Haziran’da yaptığı açıklamada, sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecek olan Gianluigi Donnarumma’nın yeni sözleşme önerilerine olumsuz yanıt verdiğini duyurmuştu.

 

Gianluigi Donnarumma, 1 Eylül 2016 tarihinde İtalya’nın Fransa ile oynadğı milli maçın ikinci yarısında oyuna girmiş ve tarihe geçmişti. Donnarumma, İtalya Milli Takımı'nda görev yapan en genç kaleci unvanını almıştı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum