Datome 2020'ye kadar uzatıyor

EuroLeague’de şampiyon olarak tarihe geçen Fenerbahçe Doğuş, İtalyan yıldızı Luigi Datome ile sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatacağını açıkladı.

Datome 2020'ye kadar uzatıyor
05 Temmuz 2017 - 18:56

Geçtiğimiz sezonu büyük başarılara imza atarak üç kupayla kapatan sarı-lacivertliler, takımın en önemli silahlarından biri olan Luigi Datome'nin sözleşmesi 2019-2020 sezonunun sonuna kadar uzatıyor. 

Fenerbahçe'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Luigi Datome ile 2020 yılına kadar sözleşme imzalanacağı ifade edildi. İtalyan forvet ile prensip anlaşmasına varan Sarı Kanarya, oyuncusuna başarılar diledi.  

SOSYAL MEDYADAN HABER VERMİŞTİ

Fenerbahçe'nin bu açıklamasından 40 dakika kadar önce Twitter'dan paylaşım yapan İtalyan yıldız Datome, “Temasta kalın, harika haberler geliyor” paylaşımını yapmıştı. 

TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Sezonu Turkish Airlines EuroLeague, Spor Toto Basketbol Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'yla kapatan sarı-lacivertli kulüpte çok önemli bir rol üstlenen Luigi Datome, üç kupada da takımına büyük katkı sağladı. 

Özellikle EuroLeague'de çok etkili olan forvet, 33 maça çıkarken 9.2 sayı, 3.7 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları tutturdu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum