Demba Ba ameliyat oluyor

Gelecek sezon Beşiktaş’ta olup olmayacağı henüz kesinlik kazanmayan Senegalli yıldız ağrıları nedeniyle Fransa’da ufak bir operasyon geçirecek. Demba Ba bonservisini alıp Beşiktaş’a dönmesi halinde sezon başı kampına sorunsuz katılabilecek.

Demba Ba ameliyat oluyor
07 Haziran 2017 - 16:23

Beşiktaş’a sezonun devre arasındaki ara transfer döneminde kiralık olarak dönen ve uzun sakatlığının sona ermesinin ardından sadece 2 maçta oynayabilen Demba Ba, Fransa’da bir operasyon geçirecek. Oynadığı 2 maçta toplam 27 dakika sahada kalan ve siyah-beyazlı takımın 3-1 kaybettiği Medipol Başakşehir maçında takımının tek golünü kaydeden Senegalli futbolcu, hafta sonunda gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarına katılmıştı.

Fransa'da kontrolden geçen Demba Ba’nın, bir süredir devam eden ağrıları nedeniyle kırılan ayağının olduğu bölgeden küçük bir operasyon geçireceği kaydedildi.

TEDAVİSİ KISA SÜRECEK

Ameliyatın 22 Haziran'da gerçekleştirileceği ve golcü futbolcunun 1 hafta ila 10 gün kadar bir tedavi sürecinin ardından tamamen iyileşeceği belirtildi. Tedavi sürecini tatilde geçirecek olan Demba Ba, Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmesi halinde sezon başı kampına sorunsuz olarak katılabilecek.

Ancak Demba Ba’nın transferi konusunda Çin’den iyi haberler gelmiyor. Senegalli futbolcunun bonservisinin bulunduğu Çin Süper Lig kulübü Shangai Shenhua, golcü futbolcuyu bedelsiz göndermeye ya da bir sezon daha kiralık vermeye ikna edilemedi.
Kaynak: CNN Türk

YORUMLAR

  • 0 Yorum