Demba Ba yuvaya geri dönüyor

Geçtiğimiz sezon devre arasında Çin Süper Ligi'nde Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Senegalli golcü Demba Ba 3.kez siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor.

Demba Ba yuvaya geri dönüyor
21 Ağustos 2017 - 13:42 - Güncelleme: 21 Ağustos 2017 - 14:35

Çin Süper Ligi'nin SH Shenhua takımıyla sözleşmesi devam eden Senegalli forvet kiralık olarak oynayabileceğini Beşiktaş yönetimine iletti. Kulübü ile görüşen 32 yaşında ki Senegalli forvet sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmek istedi ancak bu teklifi takımı red etti ve oyuncuya kiralık olarak gidebileceğini iletti. Bu gelişmelerin üzerine Ba, Beşiktaş kulüp yönetimine geçen sezon olduğu gibi kiralama ücreti olmadan transfer olabileceğini aktardı.

Son sözü Şenol Güneş söyleyecek

Yönetim, Bodrum'da tatil yapan Ba'nın sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından, Şenol Güneş'in raporuna göre karar verecek. Geçtiğimiz sezon uzunca bir sakatlık geçiren Senegalli golcünün 1 ay içinde hazır olması bekleniyor. Antremanlarına bireysel olarak Bodrum Belediyespor'un tesislerinde devam eden Ba ''Beşiktaş'la anlaşmak için elimden geleni yapacağım, transfer süreci uzadıkça daha çok geriliyorum'' dedi. Ünlü forvetin 2 gün daha Bodrum'da kalıp ardından İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Geçen sezon Ocak ayında Beşiktaş'a transfer olan Ba 2 maçta 1 kez fileleri havalandırmıştı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum