Yasin Öztekin seneye bonservissiz gidiyor!

4 sezondur Galatasaray forması giyen Yasin Öztekin, transfer iddialarına yanıt verdi. Yasin Öztekin, Galatasaray'ın bu sene başarılı olduğunu ve bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini belirtti. Yıldız oyuncunun sezon sonu sözleşmesi bitecek.

Yasin Öztekin seneye bonservissiz gidiyor!
21 Ağustos 2017 - 13:29

Yasin Öztekin transfer iddialarına yanıt verdi. Bu sezon takımdan ayrılacağı iddia edilen Yasin Öztekin, gelecek sene bonservissiz kulüpten ayrılabileceğini ima etti. 


Şampiyonluk istiyor

Yasin Öztekin, "6 puanımız var. Bundan sonra da daha iyi çalışıp üzerine koyarak her zamanki gibi şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sene de kaliteli oyuncularımız vardı ama takım olarak hareket edemedik. Bu yıl herkes takım için mücadele ediyor. Bunu da zaten sahada görüyoruz. Hep beraber iyi çalışıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.


Transfer iddialarına yanıt verdi

Bu seneki başarılı performansa vurgu yaptıktan sonra Yasin Öztekin transfer dedikodularına da açıklık getirdi. Öztekin, "Benim ağzımdan çıkmayan haberde doğru değildir. Galatasaray’da 4.sezonum... Ve bu forma ile 5 tane kupa kazandım. Bundan sonra da kupalar kazanmak istiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum, Galatasaray’dan ayrılmıyorum. Bir yıl daha sözleşmem var. Bu sene şampiyon yapıp takımı ondan sonrasına bakacağız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum