Depay da Fenerbahçe'nin rakipleri artıyor

Everton'dan sonra Roma da Memphis Depay'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı

Depay da Fenerbahçe'nin rakipleri artıyor
28 Aralık 2016 - 09:00

Everton'dan sonra Roma da Memphis Depay'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Memphis Depay savaşı kızışıyor… Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kiralık olarak renklerine bağlamak istediği futbolcular arasında adı geçen Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Memphis Depay için Roma da girişimlere başladı.

Manchester United'ın teknik patronu Jose Mourinho, bu sezon pek forma şansı vermediği Hollandalı oyuncu için transfer tekliflerine açık olduğunu ifade ederken, Avrupa'dan birçok kulüp de Depay'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. 

Fenerbahçe ile adı geçen genç oyuncu ile Ronald Koeman'ın çalıştırdığı Everton da ilgilenirken, İtalya'nın Roma kulübünün de devreye girdiği ve transfer girişimlerine başladığı öğrenildi. 

2017 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek yıldız oyuncuları Mohamed Salah'ın yerine kanatlarda oynayabilecek çabuk bir futbolcu arayan İtalyan kulübü, kadrosundaki eksikliği Memphis Depay ile gidermek istiyor. 

Roma'nın, Depay'e alternatif olarak Premier Lig lideri Chelsea'nin Belçikalı oyuncusu Charly Musonda'yı da gündemine aldığı gelen bilgiler arasında.

: Orhan SENCER -