'Emre Belözoğlu gündemimizde yok'

Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Beijing Guoan’dan Podolski için önemli bir teklif aldıklarını doğruladı

'Emre Belözoğlu gündemimizde yok'
28 Aralık 2016 - 09:00

Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Beijing Guoan’dan Podolski için önemli bir teklif aldıklarını doğruladı. Emre Belözoğlu ile ilgili transfer düşünceleri olmadığını belirtti.

Burak Yılmaz'dan memnun kalan Çin ekibinin Lukas Podolski’yi kadrosuna katmak için kendilerine resmi bir teklif ilettiğini vurgulayan Nazifoğlu, "Beijing Guoan’dan Podolski için gelen oldukça önemli bir teklif var. Biz de bu teklifi değerlendiriyoruz, ancak bu transferin gerçekleşmesi oyuncuya bağlı" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Nazifoğlu, Beijing Guoan’ın ne kadar bonservis bedeli önerdiğiyle ilgili tam bir bilgi vermezken, rakamın 7 milyon euro civarı olduğu öğrenildi.

AHMET ÇALIK DA ALTERNATİFLER ARASINDA

Levent Nazifoğlu, ara transfer döneminde ilgilendikleri oyunculardan birinin de Gençlerbirliği’nin milli futbolcusu Ahmet Çalık olduğunu belirtti.

Sarı-kırmızılı yönetici, "Ahmet Çalık önemli alternatiflerimizden biri. Gençlerbirliği Kulübü ile görüşmelerimiz halen sürüyor. Eğer uygun bir bonservis bedeli olursa, transferini düşüneceğiz" yorumunu yaptı.

"EMRE BELÖZOĞLU GÜNDEMİMİZDE YOK"

Öte yandan, transfer gündeminde adı ÇOK geçen isimlerden Başakşehirli Emre Belözoğlu ile ilgili bir düşünceleri bulunmadığını dile getiren Nazifoğlu, Beşiktaş’ın Chedjou ile ilgilendiği yönündeki haberlerle ilgili olarak da henüz kendilerine gelen bir teklifin olmadığını sözlerine ekledi.