Derdiyok: Tudor çok hırslı ve çalışkan

Galatasaray’ın forveti Eren Derdiyok, teknik direktörleri Igor Tudor'dan çok memnun olduklarını açıkladı. Genç hocasını öven yıldız oyuncu, “Çok hırslı ve çalışkan” ifadelerini kullandı,

Derdiyok: Tudor çok hırslı ve çalışkan
09 Temmuz 2017 - 16:39

Sarı-kırmızılıların tecrübeli forveti Eren Derdiyok, teknik direktör Igor Tudor hakkında övgü dolu sözler sarf etti. 

Takımın kamp yaptığı Slovakya'nın başkenti Bratislava'nın Samorin kasabasında açıklamalarda bulunan tecrübeli golcü, Tudor'un çok hırslı ve çalışkan bir teknik direktör olduğunu belirtti.

Hırvat hocanın, takımı çok iyi çalıştırdığını vurgulayan Derdiyok, “Tudor, çok hırslı, istekli, çalışmayı seven bir hoca. Bunu zaten belli etti. Geldiğinden beri yaptırdığı antrenmanlar, beklentileri ve takıma verdiği enerjiyle bunu gösterdi. Biz elimizden geldiği kadar buna katkı sağlamak istedik. Ancak zor oluyor. Sezonun ortasında yeni bir hoca geliyor, mevcut bir kadro var. Her şeyin hemen oturması zor. Kampa iyi başladık ve çok iyi gidiyor. Hocadan çok memnunuz. O da bizden memnun” ifadelerini kullandı. 

Eren Derdiyok, Tudor'un yaptırdığı ağır idmanların takıma olumlu yansıyacağını söyleyerek, “Diğer hocalara göre önde. Kıyasladığımızda geçen sezonki hazırlık kampıyla bu sezonki kamp arasında çok fark var. Bu ağır çalışmalar eninde sonunda bize olumlu olarak dönecek” şeklinde konuştu. 

“DAHA ETKİLİ OLURUM”

Sarı-kırmızılı yıldız, geçtiğimiz sezonu istedikleri gibi geçmediğini söyleyerek, “Aslında iyi başlangıç yaptık. Sonra, hem takım hem de benim açımdan iyi gitmedi. Benim açımdan ortalama bir sezon oldu. Çok daha iyi olabilirdi, olması lazımdı. Ders çıkartıp, yanlış yaptığımız şeyleri düzeltmemiz lazım” yorumunda bulundu. 

Tecrübeli yıldız, ileride yeterli destek alamadığına yönelik değerlendirmelerle ilgili ise, “Ben takıma katkı sağlamak istediğim şekilde takımdan da verim almak istiyorum. Bu bir gerçek. Her maç 10-15 isabetli orta gelse büyük ihtimalle çok daha etkili olurdum. O yönden bir eksiklik olduğunu ben de düşünüyorum. Önemli olan mevcut oyunculardan en iyi şekilde verim alabilmek” dişe konuştu

Eren Derdiyok ayrıca, Gomis'in kaliteli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: “Tek forvet olsam, rekabet olmayacak. Gomis gibi değerli bir oyuncu geldi. Çok iyi adapte oldu. Hocanın kararını zorlaştırmak gerekiyor. Kimin oynayacağına hoca karar verecek” dedi. 

“BELHANDA UYUM SAĞLADI”

Yeni transferler Belhanda ve Maicon'un da takıma çok şey katacağını aktaran Eren, “Belhanda iyi kariyer yapmış bir oyuncu. Tekniği çok iyi. Uyum sağladı bile. Maicon da stoperde gerekli bir karakter. Her şey oturduktan sonra çok güçlü olacağız” ifadesini kullandı. 

“PEPE ÇOK İYİ OYUNCU”

Beşiktaş’ın yaptığı Pepe transferine de değinen Eren, “Türkiye Ligi için gurur verici. Bu, ligin ne kadar geliştiğini gösteriyor. Kendisine karşı oynamışlığım da oldu. Milli takımda aynı gruptaydık. Ligimiz için çok iyi oldu” diyerek sözlerine noktayı koydu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum