Kocaman sıkıntı yapmıyor

Fenerbahçe’nin dün oynadığı ve 3-2 mağlup olduğu Juventus Bükreş maçındaki performansı, taraftarlar arasında soru işareti yaratsa da, teknik patron Aykut Kocaman bu karşılaşmanın bir ölçü olmayacağını düşünüyor.

Kocaman sıkıntı yapmıyor
09 Temmuz 2017 - 17:08

Sarı-lacivertlilerde Romen takımı Juventus Bükreş maçındaki mağlubiyetin yanı sıra takımın özellikle ilk yarıda gösterdiği performans telaş yarattı. 

İlk yarıda kaleden, savunmaya, orta sahadan ileri uca kadar takımın hiçbir varlık gösterememesi taraftarlar arasında düş kırıklığı yaratırken, teknik direktör Aykut Kocaman bu durumu fazla dert etmiyor. 

Sezonun ilk mücadelesinde bu sonucun ve ortaya koyulan futbolun normal olduğunu düşünen Kocaman’ın, ilerleyen günlerde, takımın performansının artacağını ve yeni katılacak transferlerle daha efektif bir futbol ortaya çıkacağını düşünüyor. 

GELENLERLE ÇEHRE DEĞİŞECEK

Yeni transferlerden Velbuena ve Mehmet Ekici’nin oynadığı dünkü karşılaşmanın takımın ilerisi için bir gösterge teşkil etmeyeceğini savunan tecrübeli çalıştırıcının, Dirar’ın da takıma katılmasıyla çehrenin değişeceğinin düşüncesinde. 

Alınacak bir forvet ve sağ açıkla hücum hattının daha da etkili olacağını düşünen Kocaman’ın ay sonunda oynanacak Avrupa Ligi ön eleme mücadelesine kadar takımın istenilen performansa erişeceğini düşünüyor. 

İstanbul’da top başı yapan, ardından Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde ilk kamp çalışmasını tamamlayan sarı-lacivertli takımın Salı günü yurt dışı kampına gideceği ve orada yapılacak yüklemeler ve taktik çalışmalarla yeni sezona hazır olacağı gelen bilgeler arasında. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum