Derrick Rose, LeBron James ile Cleveland'da buluşuyor

Kyrie Irving'in takas olmak istemesinin ardından oyun kurucu arayışlarını sürdüren Cleveland, Derrick Rose ile anlaşmak üzere...

Derrick Rose, LeBron James ile Cleveland'da buluşuyor
25 Temmuz 2017 - 10:11

NBA'de ligin kaderini değiştirecek bir takas isteğinin ardından Cleveland Cavaliers'ta Kyrie Irving'in yerine Derrick Rose'un gelmesi bekleniyor. 

"ROSE İLE LEBRON GÖRÜŞÜYOR"

ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin Twitter'dan yaptığı paylaşıma göre Derrick Rose, LeBron James ile takıma katılma konusunda görüşmeler yapıyor. Ayrıca diğer birçok kaynağa göre kararını veren Rose'un yakın zamanda Cavs ile sözleşme imzalaması bekleniyor. 


LEBRON'DAN MESAJ VAR


Derrick Rose'un Cleveland'a geleceği haberleri sıklaşırken LeBron James Twitter'dan paylaştığı tweet'le bütün taraftarlarını heyecanlandırdı. Süper yıldız, gül emoji'leri paylaşarak "Haydi başlayalım G" ifadelerini kullandı. 

ESKİ GÜNLERİNE DÖNMEK İSTİYOR

Chicago Bulls formasıyla 2009'da yılın çaylağı olan 2011'de normal sezon MVP'si olan Rose, yaşadığı çok ağır sakatlıkların ardından Illinois ekibinden ayrılmış ve geçtiğimiz sezon başında New York Knicks'e gelmişti. Buradaki oyunuyla eski günlerinin çok gerisinde olduğunu gösteren 28 yaşındaki oyun kurucu, yine de ortalamalarında önemli bir artış gösterdi. Knicks formasıyla 65 maça çıkıp 32.5 dakika süre alan Rose, 18 sayı, 3.8 ribaund ve 4.4 asist ortalamaları yakaladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum