Floyd Mayweather ve Conor McGregor karşı karşıya geldi

ABD'nin Las Vegas şehrinde yapılan ve aylardır merakla beklenen boks karşılaşmasında, Floyd Mayweather boks tarihinin en zengin adamı kabul edilen İrlandalı boks şampiyonu Conor McGregor'ı teknik nakavtla mağlup etti.

Floyd Mayweather ve Conor McGregor karşı karşıya geldi
27 Ağustos 2017 - 13:08

ABD'nin Las Vegas şehrinde yapılan ve aylardır merakla beklenen boks karşılaşmasında, Floyd Mayweather boks tarihinin en zengin adamı kabul edilen İrlandalı boks şampiyonu Conor McGregor'ı teknik nakavtla mağlup etti.


Nakavt

10. raunttaki bu zaferiyle, 40 yaşındaki ABD'li boksör Floyd Mayweather yenilgisiz 50 maçı geride bırakarak tarihe geçti.

Mayweather, daha önce yaptığı açıklamada final maçının son karşılaşması olacağını ve iki yıla yakın ringlere geri dönmeyeceğini söylemişti.


Boksörün maç başında 300 milyon dolar aldığı bilinse de, Las Vegas'a uzanan boks kariyeri 21 yıllık bir mücadeleyi ve sozlu bir çocukluk dönemini de kapsıyor.


ABD'li boksör yaşadıklarını anlattı:

"Ben fakirlikten, yoksul bir mahalleden geliyorum. Şimdi milyarder arkadaşlarımla bir arada olduğumda onlarla anlaşamıyorum ve 'Evinde takılırsak olur' diyorum. Onlara 'bunlara nasıl sahip oldun söyle ki ben de yapayım' diyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum