Dev bir teklif daha!

Avrupa kulüplerinden yakından takip ettiği Victor Nelsson için kulüpler Galatasaray'ın kapısını çalmaya devam ediyor.

Dev bir teklif daha!
18 Mayıs 2023 - 15:30
Bu sezon başında kadrosuna dünya yıldızlarını katan Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Takımın yıldız oyuncularına teklifler almaya başlayan Cimbom'da takımın önemli parçalarından olan Victor Nelsson, transferin de gözde isimlerinden oldu.

Takımının ikinci golünden önce kestiği bir atak ile İstanbulspor maçının kahramanı olan Nelsson, galibiyet üçlüsünü taraftara çektirdi. 24 yaşındaki savunmacı için sezon sonunda kulübe teklif yağması bekleniyor.

16 milyon €'luk teklif geldi

Yönetim, sezon başında Sevilla'ya 13 milyon Euro'ya satmadığı Danimarkalı stoper için Atalanta'dan 16 milyon Euro'luk teklif aldı. Ancak pazarlığa oturulmadı ve Nelsson'un sözleşmesinde yazan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi İtalyanlara hatırlatıldı. Galatasaray, 25 milyon Euro'dan aşağı oyuncuyu satmayı düşünmüyor.

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Nelsson, ligde 30 maçta 1 asist katkısı verirken, Türkiye Kupası'nda da 1 gol kaydetti. Danimarkalı oyuncu 2021 yılında Kopenhag'tan 7 milyon Euro bonservisle transfer edilmişti.

24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 16.5 milyon Euro. Nelsson'un sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum