Pep ile KDB arasında tartışma! "Kapa çeneni!"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City - Real Madrid maçına Pep Guardiola ile Kevin De Bruyne arasında yaşanan tartışma damga vurdu.

Pep ile KDB arasında tartışma! "Kapa çeneni!"
18 Mayıs 2023 - 13:05
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Premier League ekibi Manchester City, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Real Madrid'i İngiltere'de 4-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'nde finale adını yazdırdı.

Guardiola ile KDB tartıştı

Manchester City, maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyken maçın ikinci yarısında herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı.

Kevin De Bruyne, orta sahada aldığı topla ileri çıkmak isterken topu kaptırınca Pep Guardiola'dan tepki gördü.

Belçikalı yıldız, kendisine "pas ver!" diye bağıran Guardiola'ya "kapa çeneni!" diye karşılık verince izleyenler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Guardiola neden kızdığını açıkladı

Maçtan sonra tartışmanın sorulması üzerine olaya açıklık getiren İspanyol teknik adam şu sözleri kullandı; "Skor 2-0'ken çok gereksiz zorladık. Devreden hemen sonra İlkay bir top kaybetti, KDB gereği yokken 3 adamı geçmeye çalıştı ve tam tersini yapmamız gerekirken fazla zorladık."

Olay tatlıya bağlandı

Tartışmanın ardından Guardiola, 84. dakikada Kevin De Bruyne'yi oyundan alarak taraftarlara alkışlattı ve ikili birbirine sarılarak yaşanan kısa süreli gerginliği sona erdirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum