Devler Ligi finalindeki iki kilit isim

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ile Bayern Münih arasında finale damga vurabilecek iki isim; Neymar ve Lewandowski!

Devler Ligi finalindeki iki kilit isim
23 Ağustos 2020 - 02:10 - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 - 01:15
FUTBOO | Şampiyonlar Ligi finalinde Paris Saint Germain ile Bayern Münih'in mücadelesi aynı zamanda birçok yıldızın da karşı karşıya gelmesi anlamını taşıyor. Neymar, Mbappe, Icardi, Lewandowski, Müller, Gnabry karşı karşıya gelecek. Hepsi fark yaratabilecek kapasitede ancak biz Şampiyonlar Ligi finalinde kilit rol oynayacak ikiliyi değerlendiriyoruz; Neymar ve Lewandowski!

Bayern Münih'in gol makinesi; Lewa

Bu sezon Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde durdurulamayan yıldızı Robert Lewandowski! Polonyalı yıldız çıktığı 9 Şampiyonlar Ligi maçında rakip fileleri 15 kez havalandırmayı başardı. Attığı gollerin yanı sıra yaptığı 5 asistle de takım arkadaşlarına destek veriyor. Lewandowski gerçekten durudulması güç bir golcü. Paris SG'nin Atalanta ve RB Leipzig maçlarında kalesinde yaşadığı tehlikeleri de düşününce, çok daha katı ve sağlam bir savunma yapısına sahip olmadığını söyleyebiliriz. Lewandowski gibi bir golcü, yapılacak en ufak hatayı bile affetmez. Bizce gecenin en belirleyici ismi olacak Lewandowski.
 

Her ne olursa olsun o Neymar

Neymar'ın oynadığı takımda başka bir yıldızın öne çıkması elbette kolay değil! Mbappe de Paris SG için çok önemli ancak Neymar tecrübesini de sahaya yansıtırsa çok farklı işler yapabilir. Bu sezon Devler Ligi'nde 3 gol, 4 asist yapmasına rağmen eğer bir de maça iyi başlarsa, Neymar Bayern'in başını ciddi şekilde ağrıtabilir.

Zaman zaman kendisini çok çabuk yere bıraktığı için eleştirilse de kalitesi, yaptıkları ve yapabilecekleriyle Neymar kupayı Paris Saint Germain'e getirebilecek en kilit isim olacaktır.


YORUMLAR

  • 0 Yorum