Mario Mandzukic ile pazarlık masası

Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transfer olması halinde Fenerbahçe, Kosovalı golcünün yerini Mario Mandzukic ile doldurmak istiyor. Pazarlıklar devam ediyor...

Mario Mandzukic ile pazarlık masası
23 Ağustos 2020 - 10:45
Vedat Muriqi’i Lazio’ya satmaya hazırlanan Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Mario Mandzukic için bütün şartları zorluyor. Fenerbahçe’nin 2 yıl için 5 milyon Euro garanti ücret teklif ettiği 34 yaşındaki golcünün kapıyı 8 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi.

Bu transferi bitirmeye karar olan yönetimin önümüzdeki günlerde Mandzukic'le bir kez daha masaya oturarak iknaya çalışacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin teklifini 6 milyon Euro'ya çıkaracağı, sözleşmeye bazı bonus maddeleri de koyacağı öğrenildi. Hırvat yıldızın da biraz fedakarlık yapması halinde anlaşma sağlanabileceği belirtiliyor.

Stoper çalışmaları da sürüyor

Bu arada stoper başta Diego Godin, Malang Sarr, Bastos ve Mauricio Lemos olmak üzere birçok stoperle temas halinde olan Fenerbahçe'nin gündemine yeni bir isim daha girdi.

Sarı-Lacivertliler, Bundesliga ekibi Wolfsburg'da forma giyen Marcel Tisserand için harekete geçti. Yönetimin 27 yaşındaki Kongolu yıldız için kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Wolfsburg kısa süre içinde kesin yanıtını verecek. (Takvim)

YORUMLAR

  • 0 Yorum