Dia: "Kazanmak için gideceğiz"

Evkur Yeni Malatyaspor futbolcusu Issiar Dia, Kasımpaşa ile oynayacakları lig maçı hakkında inançlı ve iddialı açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu karşılaşmada gol atma konusunda kararlı.

Dia: "Kazanmak için gideceğiz"
06 Eylül 2017 - 15:57 - Güncelleme: 06 Eylül 2017 - 16:36

Evkur Yeni Malatyaspor futbolcusu Issiar Dia, Kasımpaşa ile oynayacakları lig maçı hakkında inançlı ve iddialı açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu karşılaşmada gol atma konusunda kararlı. Evkur Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor. Ertuğrul Sağlam yönetiminde antremanlarını yapan Güney Doğu ekibi, Kasımpaşa'yı yenerek ligde iyi bir konum elde edeceklerinin sinyalini vermek istiyor.

İstanbul'daki Malatyalılara güvenen Güney Doğu ekibi, İstanbul deplasmanlarında taraftarın desteğini bekliyor. Önceden Fenerbahçe forması giyen Issiar Dia, Kasımpaşa'yı yenebilecekleri konusunda takımına güveniyor.

Issiar Dia, "İnşallah performansım devam edecek ve bunu bir golle süsleyeceğim. Fenerbahçe’de bulduğum şansı ve topu burada bulmam biraz zor ama her gelen şansı değerlendireceğiz. Fenerbahçe çok ofansif bir takımdı. Biz de öyle olmaya çalışıyoruz ama biraz zamana ihtiyacımız var." dedi.

Deneyimli kanat oyuncusu, "Kasımpaşa çok iyi bir takım, biz de karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyoruz. Kasımpaşa maçından 3 puanla dönmeye çalışacağız." dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un oyuncusu, Turgut Doğan Şahin, Kasımpaşa'da forma giyiyordu. Şahin, yabancı kuralı hakkında kendi görüşlerini dile getirdi. Deneyimli oyuncu, "Yabancı futbolcu kontenjanını Türk futbolcular olarak eleştirmemizin nedeni yabancılara Türklerden daha fazla değer veriliyor olması. Türk futbolcuların çektiği tek sıkıntı bu. Türk futbolcular sonuna kadar mücadele eder ama kaliteli yabancının gelmesini istiyoruz. Kaliteli yabancının bizim önümüze geçtiği her türlü rekabete hazırız. Ama Türkiye’deki yabancı hayranlığı yeteneğin önüne geçiyor. ’Yeter ki yabancı olsun.’ muhabbeti olduğu zaman Türklerin önü kesiliyor. Biz buna karşıyız, yoksa kaliteli yabancı gelsin, biz hiçbir zaman karşı olmayız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum