Dilmen: Maicon, hakemin hatalı kararına yetişti

Galatasaray’ın Türk Telekom Stadı’nda Karabükspor’u 3-2 yendiği maç sonrası görüşlerini açıklayan NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Maicon’un hakemin hatalı penaltısını telafi ettiğini söyledi.

Dilmen:  Maicon, hakemin hatalı kararına yetişti
30 Eylül 2017 - 21:38

Sarı-kırmızılı takımın Kardemir Karabükspor karşısında aldığı galibiyet sonrası Rıdvan Dilmen NTV Spor’da görüşlerini açıkladı. 

İşte usta yorumcu Rıdvan Dilmen’in maçla ilgili görüşlerdi:

“Bugün oyunu güzelleştiren Karabük'tü. Oyunu çirkinleştirmeden yürekli oynadılar. Galatasaraylı oyuncular milli ara öncesi farklı kazanma düşüncesindeydi. Ben de farklı kazanmalarını bekliyordum”

“MAİCON’UN GOLÜ HAKEMİ KURTARDI”

“Hakemin verdiği hatalı penaltı kararına Maicon yetişti. Hatta ben oyun durduğunda acaba Karabüklü oyuncuya mı sarı kart gösterecek dedim.

Galatasaray bugün hiç yapmadığı kadar pas hatası yaptı. Ancak Galatasaray, sezon başında da söylediğim gibi sezon sonuna kadar yarışın içinde olacak. Fenerbahçe maçına da lider çıkarlar”

KOCAMAN FARKLI HAZIRLANACAK”

“Galatasaray'a karşı oynayan takımların, ‘yenilirsem böyle yenileyim’ diyerek oynaması lazım. Beklersen, biri çıkar atar. Aykut Kocaman iki hafta sonra Galatasaray maçına, bu maçı izleyip farklı şekilde hazırlanacaktır”

“GOMİS SÜPERSTAR DEĞİL”

“Gomis çok büyük bir yetenek değil. Süperstar değil, ama iyi futbolcu, kalpten oynayan bir futbolcu. Bafetimbi Gomis gol atmazsa, sıradanlaşabilir. Gomis çalım attı, herkesi geçti falan, beklemeyelim”

YORUMLAR

  • 0 Yorum