Doumbia Fenerbahçe'ye yakın

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, sarı-lacivertlilerin golcü futbolcuya cazip bir teklif yaptığını ve Roma ile anlaşma sağlanması halinde renklerine katabileceğini yazdı.

Doumbia Fenerbahçe'ye yakın
24 Haziran 2017 - 11:34

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın talebiyle orta saha ve forvet hattını takviye etmek isteyen Fenerbahçe için İtalya’dan Seydou Doumbia için çalışmaların sürdürüldüğü iddiası geldi.

Sky Sport İtalya kanalının muhabiri Gianluca Di Marzio imzalı haberlere göre Fenerbahçe, Roma Kulübü’nün iki sezonda üç takıma birden kiralık olarak verdiği Fildişi Sahili futbolcusu Doumbia’yı kadrosuna katmak istiyor.

ÜÇ TAKIMDA KİRALIK OYNADI

Roma, 2014-2015 sezonunun başında CSKA Moskova’dan transfer ettiği Doumbia’yı bir sezon sonra yeniden Rus ekibine kiralık olarak göndermişti. 29 yaşındaki forvet oyuncusu geçen sezon Premier Lig’de Newcastle United, bu sezon da İsviçre’de Basel formalarını yine kiralık olarak giydi.




Gianluca Di Marzio’nun haberinde Fenerbahçe’nin golcü futbolcuya iyi bir ücret önerdiği belirtilirken, yaptığı teklifle, Roma’lı futbolcuya talip olan Sporting Lizbon’un önüne geçtiği vurgulanıyor.

ROMA 14.5 MİLYON EURO VERMİŞTİ

Haberde, Roma ve Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin önümüzdeki günlerde Doumbia için görüşecekleri, iki taraf arasında anlaşma sağlanması halinde, sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak bakan Doumbia’nın transferinin gerçekleşeceği belirtildi.

Roma, Doumbia’yı 2014-2015 sezonunun devre arasındaki ara transfer döneminde 14.5 milyon Euro’luk borservis bedeli karşılığında almıştı.

Geride bıraktığımız sezonda İsviçre Ligi'nde 25 maçta 20 gol atıp gol kralı olan Seydou Doumbia’ya Trabzonspor’un da ilgi duyduğu öne sürülüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum