Van der Wiel ile ilgili çarpıcı gelişme

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın “Kendine takım bulup ayrılabilir” yolunda rapor verdiği futbolcular arasında bulunan Hollandalı, Fenerbahçe yönetimini arayıp, “Kampa katılacağım” dedi.

Van der Wiel ile ilgili çarpıcı gelişme
24 Haziran 2017 - 11:58

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği isimler arasında yer alan Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel’den planları bozan bir haber geldi.

Aykut Kocaman’ın yönetime yazdığı raporda “En kısa sürede kendilerine talip bularak gönderilmelerini” istediği futbolcular arasında yer alan 29 yaşındaki futbolcunun Avrupa’da kulüp bulamadığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe’de gözden çıkarılan ve sık sık, sebep olduğu problemlerle anılan Hollandalı oyuncu da Türkiye’den ayrılmak istediğini sarı-lacivertli yönetime bildirmişti.

YILLIK ÜCRETİ 2.2 MİLYON EURO

Ancak Fenerbahçe’den yılda yaklaşık 2.2 milyon Euro garanti para alan van der Wiel’in bu rakamlara Avrupa’daki hiçbir kulüple anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Tatil için bulunduğu Amerika’dan, Fenerbahçeli yöneticileri arayan Wiel, “Menajerim çeşitli kulüplerle görüşüyor. Ancak hiçbir yerle anlaşamadım. Bu yüzden sezon başı hazırlık kampı için Türkiye’ye döneceğim” ifadesini kullandı.

SADECE 17 MAÇTA OYNADI

Transferi konusunda gelecek haftaya kadar bir gelişme sağlanamaması halinde kampa dönecek olan Van der Wiel’i hazırlık çalışmalarına alacak olan teknik direktör Aykut Kocaman bu konuda son kararı verecek.

Fenerbahçe’nin geçen sezon Paris Saint Germain takımından transfer ettiği Hollandalı futbolcu disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmış, sezon boyu 11’i lig olmak üzere 17 maçta giyebilmişti.   


YORUMLAR

  • 0 Yorum