Dursun Özbek: ''Lig devam ediyor, sataşanlar var''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hatayspor ve Gaziantep FK'nın maçlarının oynanmamış sayılması önerisiyle ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Dursun Özbek: ''Lig devam ediyor, sataşanlar var''
29 Mart 2023 - 23:24
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 GSYİAD iftar organizasyonunda önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın TFF'ye yaptığı başvuru hakkında da konuşan Dursun Özbek dikkat çekici ifadeler kullandı.

Ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın oynadığı maçların geçersiz sayılmasıyla ilgili TFF ve UEFA'ya yapılan başvurular hakkında konuşan Özbek ''Lig devam ediyor. Lige sataşanlar var. Ligin formatını değiştirmeye çalışanlar var. Onlar için söyleyecek fazla bir şey yok'' dedi.

Hatayspor ve Gaziantep FK'nın maçlarının oynanmamış sayılması önerisi hakkında yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından Ali Koç da kısa bir değerlendirme yapmış ve ''7 kulüp bir görüşü savundu, 4 kulüp başka görüşü savundu. Toplantıda 12 kulüptük, Hatayspor görüş bildirmek istemedi. İki alternatifin de artısı ve eksisi var. Birinci alternatif, tescil olan maçlar kalsın ve sonrakiler hükmen mağlup olsun. Bu sadece Süper Lig'e değil, bütün alt liglere de uygulanacak. Maçlar hiçbir şekilde sayılmasın diyenlerin de kabul edilebilir argümanları var'' demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum