Dursun Özbek'ten Ergin Ataman'a tepki

Galatasaray'da koç Ergin Ataman'ın takımdan ayrılırken Twitter'dan yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor. Tecrübeli başantrenöre Can Topsakal'ın ardından bu sefer de Dursun Özbek tepki gösterdi.

Dursun Özbek'ten Ergin Ataman'a tepki
19 Haziran 2017 - 13:40

Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman'ın sözleşmesinin sona ermesinin ardından yolların ayrılmasıyla tecrübeli basketbol adamı Twitter'dan yaptığı açıklamayla Dursun Özbek yönetimini suçlamış ardından da taraftarlara veda etmişti. 

Ergin Ataman'a ilk tepki Galatasaray'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal'dan gelirken bugün konuşan Dursun Özbek de önemli açıklamalarda bulundu. 

"BAŞKA BİR KOÇLA ÇALIŞMAK İSTEDİK"

Ataman'ı iyi bir Galatasaraylı olarak tanımlayan Özbek, "Kendisine hizmetleri için teşekkür ederiz. Beraber güzel günler geçirdik ama sözleşmesi sona erdi. Bizim takım hakkında farklı görüşlerimiz vardı ve önümüzdeki sezon başka bir koçla çalışmayı istedik. Buna Ergin Hoca dahil herkes saygı duymak zorunda" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A HİZMET EDERSENİZ DAİMA KARŞILIĞINI ALIRSINIZ"

Ergin Ataman'ın "Galatasaray'da ücretsiz çalışırım" sözlerine de tepki gösteren Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı, "Bizim kulübümüzde bugüne kadar herkes hakkını almıştır. Bundan sonra da böyle devam eder. Ben hocanın ifadelerini söylenmemiş kabul ediyorum. Yine de bu olayı fazla kurcalamamak lazım. Galatasaray'a hizmet ederseniz daima karşılığını alırsınız. Gün gelince sona ermesi gereken şeyler de biter. Basketbolda söz Can Topsakal'dadır. Divan kurulunda neler düşündüğünü bizlerle paylaştı. Herkes bu karara saygı duymaldır. Bir şeyi çevirmek mümkün olmadığı için bundan sonraki yorumlar sadece Galatasaray'a zarar verir" diyerek sözlerine son verdi.

ERGİN ATAMAN'IN AYRILIK SÜRECİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR

  • 0 Yorum