Dybala için savaş büyüyor

Avrupa’nın devlerinin transfer listesinde olan Paulo Dybala için Juventus başkanı bir açıklama yaptı.

Dybala için savaş büyüyor
27 Temmuz 2017 - 11:22

Juventus’un Başkanı Beppe Marotta, yaptığı açıklamada Barcelona’nın ilgilendiği Arjantinli yıldızlarını takımda tutacaklarını açıkladı.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Hazırlık kampı ve turnuva için ABD’de bulunan Juventus’un yeni başkanı Marotta, transfer gündemindeki Keita Balde, Blaise Matuidi ve Paulo Dybala hakkında açıklamalarda bulundu. Barça’nın Neymar’ın ayrılması halinde transfer edeceği iddia edilen Dybala konusuna açıklık getiren başkan, “Onun için birçok teklifi reddettik. O burada mutlu ve bir oyuncu Juventus’ta mutluysa burada kalır” diye konuştu.

HEDEFLER BELLİ

Juventus’un transfer hedefindeki iki isim olan Keita Balde ve Blaise Matuidi hakkında da konuşan Marotta, “Keita için Lazio’ya teklifimizi verdik. Bize yanıtlarını bekliyoruz. Ne olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz” diye konuştu. Matuidi sorusuna da cevap veren başkan, “Matuidi transfer seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Orta saha için tecrübeli bir isim arıyoruz” dedi.

23 yaşındaki Paulo Bruno Exequiel Dybala geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla oynadığı 47 resmi maçta 19 gol, 7 asistlik performans sergilemiş, takımının İtalya Serie A ile İtalya Kupası'nı kazanmasında ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynamasında önemli pay sahibi olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum