Gökhan Gönül: Avrupa kupası kazanırsak kariyerime son verebilirim

Beşiktaş’ın deneyimli sağ beki Gökhan Gönül, İspanya kampında basına konuştu.

Gökhan Gönül: Avrupa kupası kazanırsak kariyerime son verebilirim
27 Temmuz 2017 - 11:16 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 11:36

Beşiktaş’a transfer olduğu ilk sezonda şampiyonluk yaşayan Gökhan Gönül, İspanya kampında açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gönül, “Allah’ın izniyle bu sezon da şampiyon olacağız. Üst üste üçüncü şampiyonluğu alırsak taraftar dördüncüyü, beşinciyi isteyecek. Şenol Hoca’ya beş şampiyonluk versen, on ister. Ben onlardan daha çok isterim” şeklinde açıklamalar yaptı.

Gökhan Gönül sözlerine “Yıldız her takımda var. Biz ne yıldızlar gördük. Önemli olan takım vurgusu olmalı. Takım olursan, vurduğunu indirebilirsin” diyerek devam etti.

Deneyimli sağ bek açıklamalarına şöyle devam etti:

“AVRUPA KUPASI KAZANACAĞIMA İNANIYORUM”

“Geçen yıl Avrupa Ligi’nde şampiyon olabilirdik. Beşiktaş’ta bir Avrupa kupası kazanacağıma yürekten inanıyorum. Başkan, yönetim, taraftar, oyuncu grubu ve teknik ekip başarı için hazır. Futbolda hiçbir şeyi önceden bilemezsin. Beşiktaş’ta Avrupa kupası kazanırsak kariyerime son verebilirim”

“ŞENOL HOCA’YA BEĞENDİREMEZSİN”

“Şenol Hoca’ya kolay kolay bir şey beğendiremezsin. Forvet olarak 3 gol atsan, “Daha ne yapayım” dersin. Şenol Hoca “4-5-6” yap der. Takıma izin verdiğinden uyuduğunu sanmıyorum”


“MARCELO VE PEPE BERABER OYNASIN İSTERDİM”

“Geçen yılın en iyi defans oyuncusu Marcelo’ydu. Onunla oynamak keyifti. Marcelo’nun Pepe ile beraber oynamasını isterdim ama her şey değişiyor. Yeni transferler gelecektir. Rekabet, her takım için iyi olacak”

“GALATASARAY’IN DEVAM ETMESİNİ İSTERDİM”

“Ülke puanı diyoruz, hesap kitap yapıyoruz. Galatasaray’ın Avrupa Ligi’ne devam etmesini isterdim. Türk insanı olarak elenmelerine üzüldüm”

YORUMLAR

  • 0 Yorum