Eden Hazard için Real hikayesi daha yeni başlıyor

Eden Hazard, Real Madrid'de Temmuz ayından bu yana ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı, golünü de attı.

Eden Hazard için Real hikayesi daha yeni başlıyor
06 Kasım 2020 - 20:43 - Güncelleme: 06 Kasım 2020 - 20:43
FUTBOO | Tam tamına 392 gün... Bu süre, Eden Hazard'ın Real Madrid formasıyla attığı son goldü. Belçikalı yıldız, Huesca maçında 5 ay sonra formasına kavuştu, e kavuşmuşken boş da geçmedi.

Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a gitmesinin ardından Real Madrid, Ronaldo'nun boşluğunu 115 milyon euro ödeyerek Eden Hazard ile doldurmayı düşünmüştü. Kağıt üzerinde de oldukça heyecan verici bir transferdi. Ancak geçen bir yıla baktığımızda pek olumlu bir şey söyleyemiyoruz. İspanya'ya ilk geldiğinde fazla kiloları ile dikkat çeken Hazard için sezonun geri kalanı da hiç iyi geçmemişti.



Hayal kırıklığı mı diye sordururken...

Sakatlık sorunları ile boğuşan Hazard, geçen sezon sadece 22 maça çıkabilirken 1 gol, 7 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Eden Hazard için tam da 'hayal kırıklığı mı?' diye düşünürken bu sezona 'ikinci şans' parolasıyla girdi ve ilk sınavında gayet başarılıydı.

Hazard, Real Madrid'in Huesca'yı 4-1 yendiği maçta golünü atarken oynadığı futbolla da 'Ben bu sezon buradayım' mesajı verdi. Belçikalı yıldız geçen sezonu unutmak isteyecektir ama hatalarından ders çıkartan birisi. İlk kez kötü bir sezon geçirmiyor.

15/16 Chelsea sezonunu anımsatan performans

Eden Hazard, 'En kötü sezonum' dediği 15/16'da adeta dibe vurmuştu. Premier League'de Chelsea formasıyla tüm sezonda 31 maçta 4 gol, 4 asist ile oynamıştı. 'Kötü oynadığımı biliyorum' diyen Hazard, ondan sonra ise arkasına hiç bakmamıştı. Gol ve asist rakamlarında çift hanelere ulaşmayı kolay gösteren Hazard, 3 sene boyunca Premier League'in en iyi oyuncuları arasında yer aldı. Tabii kendisinin de unutmak istediği 15/16 sezonunu saymazsak. Hazard, benzer bir sezonu Real Madrid'deki ilk senesinde de yaşadı.

Eden Hazard için dejavu!

Chelsea'de kötü yılın ardından harika bir 3 sezon geçirmişti. Şimdi de Real Madrid'de 3 doğrusu 1 yanlışı götürür mü? Böyle bir performans gösterecek kalitesi fazlasıyla var. Hazard adına merak dolu bir sezon bizi bekliyor...
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum