Ekambi için son çıkarma!

Lyon’un 6 milyon Euro’luk bonservis inadını 4 milyona düşüren Kanarya, oyuncuyla da 3 milyon Euro’dan üç yıllık anlaşmaya vardı. Kulüpler bir kez daha buluşacak.

Ekambi için son çıkarma!
05 Ağustos 2023 - 09:33
Hücumda alternatifli bir kadro oluşturmayı amaçlayan Fenerbahçe, kanat transferi için kolları sıvadı. Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete ile Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'de istediği aşamayı kaydedemeyen ve engellerle karşılaşan sarı-lacivertliler, Lyon forması giyen Toko Ekambi'ye yöneldi. 

Fransızlar, yeni sezonda kadrolarında düşünmedikleri 30 yaşındaki futbolcu için 6 milyon Euro'dan kapıyı açtı. Fenerbahçeli kurmaylar, pazarlıklar sonucu rakamı 4 milyon Euro'ya kadar düşürürken bonservis konusunda orta yolun bulunacağı öğrenildi.

Kamerunlu oyuncu ilk etapta 4 milyon euro talep etti

Kulüpler arasında önemli bir farkın olmamasından dolayı sarı-lacivertliler, Kamerunlu oyuncunun temsilcisiyle görüştü. Ekambi, ilk etapta yıllık 4 milyon Euro isterken Fenerbahçe, Gremio'ya kiralanan Joao Pedro'nun maaşı olan 2.5 milyon Euro önerdi. Ancak taraflar, 3 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat konusunda anlaşmaya vardı. İşin, kulüplerin bonservis pazarlıklarına kaldığı kaydedildi.(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum