Yıldız oyuncuda geri sayım!

Beşiktaş, hedefindeki ismin transferinde sona geldi. Yıldız oyuncu ile yapılan görüşmelerde el sıkışılırken imza için geri sayıma geçildi. Yıldız isimle imzalanacak sözleşmenin detayları ve kendisine ödenecek yıllık ücret de belli oldu.

Yıldız oyuncuda geri sayım!
05 Ağustos 2023 - 09:38
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar, özellikle merkez orta sahaya bir takviye yapma çabasındaydı. Kartal'ın listesindeki isimlerin durumları netleşmeye başladı.

Chamberlain'de problem çok

Orta saha için Alex Oxlade Chamberlain’i isteyen Beşiktaş, yıldız oyuncunun nişanlısı ile görüşüp, kararını vermesini bekliyordu. Ancak yaşanılan son gelişmelerin ardından Kara Kartal’ın işi iyice zora girdi.

Son olarak Liverpool’da görev yapan İngiliz futbolcu için, Suudi Arabistan ekiplerinin devreye girdiği öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcuya, yıllık olarak 10 milyon Euro’dan fazla maaş verildiği öne sürüldü.

Pereyra'da mutlu son

Merkez orta sahayı deneyimli bir isim ile takviye etmek isteyen Kara Kartal’ın gündemindeki oyuncularından biri de Roberto Pereyra’ydı. Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Udinese’nin formasını giyen Arjantinli futbolcu ile yapılan görüşmelerde sona gelindi.

İlk etapta menajeri ile anlaşma sağlanamasa da sonrasında iki taraf da orta yolu buldu. Genoa’nın teklifini reddeden Pereyra, Siyah-Beyazlı kulüp ile anlaşma sağladı.

Lige yetişecek

Gelen haberlere göre sözleşmenin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Buna göre 32 yaşındaki futbolcuya, 3 yıllık kontrat verilecek.

Kontratın içerisinde oyuncuya da yıllık 2 milyon Euro dolaylarında maaş verilmesi bekleniyor. Bu doğrultuda Pereyra’nın, 13 Ağustos’ta başlayacak olan Süper Lig’e yetişmesine kesin gözüyle bakılıyor.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum