Ekmek arası maytap için büyük ceza yolda

Göztepe ile Eskişehirspor arasında oynanan TFF 1. Lig play-off final maçında çıkan saha olayları nedeniyle iki kulübe de ağır cezalar bekleniyor.

Ekmek arası maytap için büyük ceza yolda
05 Haziran 2017 - 11:10

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkacak son ekibin belirlendiği play-off final maçında yaşanan olaylar için Göztepe ve Eskişehirspor kulüplerine büyük ceza geliyor.

Antalya’da dün akşam oynanan ve normal süresi ile uzatma dakikaları 1-1’lik eşitlikle tamamlanan maçta Göztepe, penaltı atışlarında 3-2 galip gelerek normal sezonu ilk iki sırada tamamlayan Sivasspor ve Yeni Malatyasporun ardından 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek üçüncü ekip olmuştu.

MAÇ TOPLAM 28 DAKİKA DURDU

Antalya Stadyumu’ndaki karşılaşma her iki takı taraftarlarının sahaya attığı maytap ve fişekler nedeniyle ilk yarıda 17, ikinci yarıda 11 dakika durmuştu.

Maçta yaşanan saha olayları karşılaşmanın hakem, gözlemci ve temsilci raporlarında yer alırken, her iki kulübe de ağır cezalar verilmesi bekleniyor.

İki kulübün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilecekleri, gelecek sezon Göztepe’nin Süper Lig’de, Eskişehirspor’un TFF 1. Lig’de sahalarında oynayacakları ilk maçların seyircisiz oynanabileceği öğrenildi.

Maç öncesi bazı taraftarların stada girerken ekmeklerin arasına maytap, havai fişek ve meşale koyarak stada sokmaya çalıştıkları ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum