Volkan Şen'e Premier Lig'den teklif var

Fenerbahçe forması giyen Volkan Şen için Premier Lig ekibi Crystal Palace'tan teklif olduğu iddia edildi.

Volkan Şen'e Premier Lig'den teklif var
05 Haziran 2017 - 12:43 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 12:46

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın Volkan Şen için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. 

Goal.com'un haberine göre Premier Lig'i 14. sırada bitiren Crystal Palace, Fenerbahçe'de bu sezon 33 maça çıkan Volkan Şen için 3.5 milyon euro'luk teklif yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca habere göre oyuncuyla anlaşan İngiliz kulübünün Sarı-Lacivertliler'e de yakın zamanda resmi teklifi iletmesi bekleniyor. 

İKİ SEZONDUR FENERBAHÇE'DE

2015-2016 sezonu öncesinde 2.5 milyon euro bedelle Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen, iki sezonluk süreçte sarı-lacivertli formayla 76 maça çıkarken 8 gol atıp 10 da asist yaptı. Bu sezon özellikle ilk 11'de forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcu, ligde sadece 14 maçta başlangıç yaptı. 

ÇOK ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Tecrübeli teknik adam Sam Allerdyce yönetiminde Premier Lig'de kalmayı başaran Crystal Palace'ta Volkan Şen'in mevkisinde çok önemli isimler var. Özellikle dev kulüplerin hedefinde olan Wilfried Zaha'ya sahip olan Palace, Andros Townsend'i de kadrosunda barındırıyor. Ayrıca Londra ekibi, forvetinde de rekor bedelle transfer ettiği Christian Benteke'ye sahip. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum