Emenike'den duygu dolu veda mesajı

Fenerbahçe'den ayrılarak Yunan şampiyonu Olympiakos'la anlaşan Emenike instagram hesabı üzerinden taraftarlara ve takım arkadaşlarına bir veda mesajı yayınladı.

Emenike'den duygu dolu veda mesajı
06 Temmuz 2017 - 10:13 - Güncelleme: 06 Temmuz 2017 - 10:40

Dün Olympiyakos'a resmi imza atan Emmanuel Emenike instagram hesabı üzerinden Fenerbahçe taraftarlarına duygusal bir mesaj yayınladı.

İşte Emenike'nin instagram hesabından yayınladığı o mesaj:

"Türk aileme... Bu güzel ülkeye yeteneklerimi gösterme tutkusuyla geldim. Tanrı'nın merhametiyle kutsandım ve bir futbolcunun başarabileceği en büyük başarıların bazılarına ulaştım. Türkiye'deki maceram mucizeden başka bir şey değildi. Herkes inişler ve çıkışlar yaşar. Ancak beni daima seven ve bana destek olan muhteşem Fenerbahçe taraftarlarını ve Türk insanını asla unutmayacağım. Siz benim ailemsiniz ve her zaman kalbimde olacaksınız.. Efsaneler; Robin van Persie, Martin Skrtel ve Türk kardeşim Mehmet Topal ile birlikte oynama onurunu yaşadım. Hepinizi seviyorum, herkes bir gün gelebilir ve gidebilir..."

KARABÜKSPOR'DA MÜTHİŞTİ

Nijeryalı forvet 2009-10 sezonunda Cape Town'dan Karabükspor'a transfer olmuş ve inanılmaz futboluyla mavi-kırmızılı takımın Süper Lig'e çıkmasını sağlamıştı. Müthiş 2 sezonun ardından Fenerbahçe'ye transfer olan 30 yaşındaki forvet Fenerbahçe'ye transfer olmuş ancak 3 Temmuz Süreci nedeniyle hiç forma giyemeden Spartak Moskova'nın yolunu tutmuştu. 2013-14 sezonunda Fenerbahçe'ye geri dönen ve ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Nijeryalı 2015-16 sezonunu Birleşik Arap Emirlikleri takımı Ali Ain ve Premier lig ekibi West Ham'da geçirmişti.

SEZONA ÇOK İYİ BAŞLADI AMA...

Geçen sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de sezona müthiş başlayan ve Monaco'ya 2 maçta 3, Feyenoord'a da 1 gol atan Nijeryalı yıldız daha sonra teknik direktör advocaat'la yaşadığı sorunlar ve taraftarların kendisine gösterdiği tepki yüzünden van der Wiel'le birlikte kadro dışı kalmıştı.

Sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'ın da satış listesine koyulmasını onayladığı Emenike, dün Yunanistan şampiyonu Olympiakos'la sözleşme imzalamıştı.

emmanuel emenike duygusal paylasim

YORUMLAR

  • 0 Yorum