Sneijder zirvesi gergin geçti. İşte detaylar

Galatasaray'da beklenen ayrılık yaklaşıyor. Başkan Dursun Özbek'le Wesley Sneijwder arasındaki ilk görüşmede gergin anlar yaşandı.

Sneijder zirvesi gergin geçti. İşte detaylar
06 Temmuz 2017 - 10:53 - Güncelleme: 06 Temmuz 2017 - 17:18

Dün Galatasaray Yönetimi ile masaya oturan Wesley Sneijder'in talepleri ve kulübün ondan istekleri belli olmaya başladı. Toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün, Kulüp avukatı Levent Polat, Sneijder menajeri Guido Albers ve Hollandalı yıldızın avukatı bulundu.

Habertürk Gazetesi'nden Erhan telli'nine haberine göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Hollandalı yıldızı kadroda düşünmediklerini söyledi. Bunun nedeni olarak da, "Yıllık 5 milyon euro'ya varan ücreti ve teknik direktör Igor Tudor'la yaşadığı sorunları" gösterdi.

Bunun üzerine Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollandalı yıldızın devam eden kontratını hatırlatarak 1 yıllık ücretini, imza parasını ve bedelsiz olarak bonservisini istedi.

Dursun Özbek'e ait Point Otel'de gerçekleşen toplantıda Galatasaray cephesi Sneijder'in bu isteklerine karşılık, 2.3 milyon euro'luk geçmiş cezaları gündeme getirdi ve kendisinden 3 ila 5 milyon euro arasında bir bonservis beklediklerini belirtti.

Sneijder'in menajeri Guido Albers bunun üzerine, "Ayrılmak isteyen sizsiniz" diyerek Hollandalı yıldızın alacakları yüzünden serbest kalma ihtimali bulunduğunu belirtti.

BAŞAKŞEHİR TEKLİF YAPACAK

İlk toplantıdan net bir sonuç alınmazken bugün öğleden sonra yapılacak ikinci görüşmede tarafların uzlaşması beklendiği gelen haberler arasında.

Öte yandan eğer Sneijder Galatasaray'la baılarını kopartırsa Başakşehir'in Hollandalı yıldıza teklif götüreceği de iddialar arasında yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum