Emenike Spartak yolcusu

Fenerbahçe’nin çok şeyler beklediği ancak bir türlü istenileni veremeyen Emenike takımdan ayrılıyor. Futbol hayatına İngiltere’de devam etmek isteyen Nijeryalı forvet, istediğini bulamayınca eski takımı Spartak Moskova transfer için devreye girdi.

Emenike Spartak yolcusu
14 Haziran 2017 - 10:55

Sarı-lacivertliler takımın gözden çıkardığı Emenike kendine kulüp arıyor. Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor’un kendisine yaptığı transfer teklifini, kariyerine İngiltere’de devam etmek istediği için reddetmişti. Ancak Ada’dan istediği cevabı alamayan 30 yaşındaki forvet için şimdi başka bir iddia ortaya atıldı. 

RUSYA’DAN MESAJ VAR

Rusya’da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Spartak Moskova’nıneski futbolcusuna yeniden talip olduğu gelen haberler arasında. Fanatik’in haberine göre, Rus kulübünün, Nijeryalı oyuncunun menajerine, “Onu takımda görmeyi çok istiyoruz. Ancak bonservis sorununu kendisinin çözmesi lazım. Eğer çözerse gelin masaya oturalım” mesajını gönderdiği iddia edildi. 

KOLAYLIK SAĞLANACAK

Bu sene kadrosunda görmek istemediği Emenike’yi mutlaka takımdan göndermenin peşinde olan sarı-lacivertlilerin yüksek maaşından kurtulmak adına Nijeryalı oyuncuya konuda kolaylık sağlamaya hazır olduğu ifade edildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum