İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş cevabı

Siyah-beyazlı takımın eski futbolcusu genç teknik adam Şenol Güneş ile görüştüğünü doğrularken, yardımcı antrenörlük konusunun gündeme gelmediğini, böyle bir planının olmadığını belirtti.

İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş cevabı
14 Haziran 2017 - 10:53

Beşiktaş’ta iki sezondur teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan antrenör Tamer Tuna’nın siyah-beyazlı kulüpten ayrılması üzerine gözler yeni yardımcı antrenöre çevrildi.

Siyah-beyazlılarda öne çıkan ilk iki isim, Beşiktaş formasını yıllarca giyen ve taraftarların da sevgisini kazanan İbrahim Üzülmez ve İlhan Mansız olmuştu. Yardımcı antrenörlük konusunda adı geçen isimlerden ilk açıklama, İbrahim Üzülmez’den geldi.

“HOCAMIN ZİYARETİNE GİTTİM”

Fanatik gazetesine konuşan İbrahim Üzülmez, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’i ziyaret ettiğini belirterek, “Şenol hocamı başarısından dolayı tebrik etmek için ziyaretine gittim.  Her zaman görüşürüm, bilgilerinden, tecrübelerinden faydalanırım” dedi.

“Medyada çıkan yardımcı antrenör konusu gündeme dahi gelmedi” diyen İbrahim Üzülmez şöyle devam etti: “Ben Beşiktaş'a uzun seneler kaptan olarak hizmet ettim. Her zaman da her kademesinde yine ederim fakat bu aşamada kariyerime teknik direktör olarak devam edeceğimi belirtmek istiyorum.”

GENÇLERBİRLİĞİ VE GAZİANTEP’İ ÇALIŞTIRDI

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk teknik direktörlük deneyimine 2015 yılında Elazığspor ile başlayan İbrahim Üzülmez Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda Gençlerbirliği’nin başına geçmiş, ancak Başkent ekibinin başında 29 maç kalabilmişti. Üzülmez geçen sezon ortasında da Gaziantepspor’la anlaşmış, burada da toplam 6 maçın ardından yollar ayrılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum