Emre Belözoğlu: 'Başkanla görüşmeden karar almam"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup oldukları 2-0 mağlup oldukları Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası konuştu.

Emre Belözoğlu: 'Başkanla görüşmeden karar almam"
11 Haziran 2023 - 23:41 - Güncelleme: 11 Haziran 2023 - 23:43
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun sözleri;

Bu kadar kötü bir oyun ve başlangıç... Oyunun bir 20 dakikalık bölümü, sanki hiçbir şey çalışmamışız gibiydi. Oyuncuların canı sağolsun. Buraya kadar getirdiler. Buraya gelene kadar 3 tane Türkiye Kupası şampiyonunu eleyerek geldiler. Ne yazık ki, belli anlamda geride kaldığımızı gösterdi bu final. Bu finalde Fenerbahçe değil, başka bir takım da olsa eğer oyuna böyle başlasaydık geride kalırdık. Fenerbahçe'nin oyuncu yapısı çok güçlü. Fenerbahçe, merkezi oyunları oynama konusunda üstün bir takım. Biz de merkezde 2 tane top kaptırdık. Çalıştığımız konulardı. Futbol bazen böyle karşınıza çıkabiliyor. 

Üzüntü verici bir final oldu

55 tane maç oynadık. Futbolcularım ellerinden geleni yaptı. Üzgünüz. Yapacak bir şey yok. Daha güçlü, bunlardan ders alarak devam edeceğiz. Üzüntü verici bir final oldu. Fenerbahçe'yi tebrik ederim

Başkanımızla yakın bir ilişkim var

Başakşehir'de bildiğim kadarıyla 1 sene daha mukavelem var. Ben Başakşehir'de kontratları imzalarken hiç bakmıyorum. Ben buradayım. Göksel Gümüşdağ başkanımızla çok yakın bir ilişkim var. Ben başkanla konuşmadan futbolcuyken de karar almadım. Teknik adamıyım şu an. Onla konuşmadan karar almam. Hedefim, Avrupa'da teknik direktörlük yapmak. Bazı takımlarla adım geçiyor, bunlar yalan. Bir takımı çalıştırırken bunu yapmam. 1 sene daha mukavelem var. Kimseyle konuşmadan bir şey demem
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum