Emre Çolak'ın bonservis bedeli belli oldu

Geçen sezon Galatasaray’dan Deportivo La Coruna’ya transfer olan milli futbolcunun La Liga ekibindeki bonservis bedeli açıklandı.

Emre Çolak'ın bonservis bedeli belli oldu
20 Haziran 2017 - 09:33

Sözleşmesine göre serbest kalma bedeli 20 milyon Euro olan milli futbolcunun bonservis bedeli 10 milyon Euro olarak belirlendi.

2.5 MİLYON EURO’YA GİTMİŞTİ

Galatasaray’dan Deportivo La Coruna'ya 2.5 milyon Euro serbest kalma bedeli ile transfer olan Çolak’ın bonservis bedeli belli oldu. Bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan milli futbolcunun değeri, kulübü Deportivo’ya göre tam 10 milyon Euro olarak belirlendi.




LA LİGA’DAN İKİ KULÜP İLGİLENİYOR

Bu sezonki performansı ve halen tam ulaşılamadığı düşünülen potansiyeli nedeniyle Emre Çolak, bazı İspanyol kulüplerinin ilgisini çekti. İspanya’nın Ceda Fer radyosuna göre La Liga’nın iki devi, Sevilla ve Valencia milli futbolcumuzla ilgileniyor.

‘YILIN FUTBOLCUSU’ SEÇİLMİŞTİ

Geçen sezonu La Liga ekibi Deportivo’da geçiren Emre Çolak, başarılı futbolu ile ilgi toplamıştı. Deportivo’da ‘2016-2017 Sezonu Yılın Futbolcusu’ ödülüne layık görülen Çolak, mavi beyazlı formayla 36 resmi maça çıkmış ve 3 gol 10 asistlik performans sergilemişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum