Gustavo Gomez Fenerbahçe yolunda

Milan’ın Simon Kjaer’e karşılık 13 milyon Euro ile birlikte sarı-lacivertlilere teklif ettiği Paraguaylı savunma oyuncusunun Fenerbahçe’ye gelme olasılığı artıyor.

Gustavo Gomez Fenerbahçe yolunda
20 Haziran 2017 - 09:31

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de İtalyan ekibi Milan’ın Simon Kjaer için yaptığı teklif yönetimin planlarında değişiklik yapma düşüncesini doğurdu.

Sarı-lacivertli takımın savunma oyuncusu için 13 milyon Euro bonservis bedeli ile birlikte Paraguaylı Gustavo Gomez’i teklif etmesi, hesapları değiştirdi. Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde, göndereceği futbolcular için öncelikle yüksek bonservis bedeli almaktan yana olan Fenerbahçe yönetimi, takas tekliflerine sıcak yaklaşmıyor.

Kjaer için de 15 milyon Euro bonservis bedeli talep eden sarı-lacivertliler, 13 milyon Euro artı Gustavo Gomez teklifi karşısında teknik direktör Aykut Kocaman’la bir görüşme yaptı. Kocaman’ın, konuya olumlu yaklaşması üzerine, İtalyan ekibinin para artı takas teklifi gündeme alındı.

MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

Fenerbahçe yönetiminin, Milan’la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki savunma oyuncusunun menajeri ile temasa geçeceği ve şartlarını öğreneceği belirtildi. Stoper ve sağ bek olarak görev yapan Paraguaylı futbolcunun yüksek bir maaş istememesi durumunda transferin gerçekleşebileceği, alınan haberler arasında.

2016 yılına kadar Paraguay ve Arjantin’de oynayan Gustova Gomez, 2016-2017 sezonunda Milan’a transfer oldu. Serie A takımında geçen sezon toplam 19 maç oynayan 1.86’lık savunma oyuncusu Paraguay Milli Takımı’nda da 22 kez forma giyerken 2 gol kaydetti. 24 yaşındaki futbolcu daha önce Galatasaray ve Beşiktaş’ın da gündemine gelmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum