Emre Mor 25 Temmuz'da geliyor

Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Emre Mor için şimdi de Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörü Petre Bosz'un kararına kilitlendi. Sarı-lacivertli yönetici Mahmut Uslu, “Emre’nin 25 Temmuz’dan önce gelmesi imkansız” dedi.

Emre Mor 25 Temmuz'da geliyor
11 Temmuz 2017 - 19:33 - Güncelleme: 11 Temmuz 2017 - 19:46

Sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Mahmut Uslu gündemdeki transferler, Emre Mor ve Lens hakkında açıklamalarda bulundu.

Emre Mor ve menajeri Mustafa Özcan ile daha önceden her konuda anlaşan sarı lacivertliler şimdi genç yeteneğin kulübünün yeni hocası Petre Bosz'un vereceği kararı bekliyor. 

Emre’nin ilk 11'de direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istemesini söylemesinin ardından eli güçlenen Fenerbahçe, şimdi de Petre Bozs'tan gelecek cevabı beklemeye başladı. 

Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu, yaptığı açıklamada “Emre Mor'un İstanbul'a gelişi olağanüstü bir gelişme olmadıkça 25 Temmuz'dan önce imkansız. Dortmund'un kampı bu tarihte sona erecek ve hocaları gidecek ile kalacakları belirleyecek. Emre başka takıma kiralanacaksa o zaman futbolcunun önceliği bizde. Ama o tarihe kadar hiç umulmadık bir gelişme olursa İstanbul'a 25 Temmuz'dan da önce gelebilir” ifadelerini kullandı. 

“HEDEFİMİZ SAĞ AÇIK VE SANTRAFOR”

Önemli transferler gerçekleştirdiklerini belirten Mahmut Uslu, “4 transfer yaptık. İçeride önemli oyuncularımız ile sözleşme yeniledik. Galatasaray ön eleme oynadığı için onlar transferde daha hızlı olmak zorunda. Biz ise daha rahatız. Avrupa Ligi maçı oynayacağımız 27 Temmuz'a göre hareket ediyoruz. Önceliğimiz santrafor ve kanat oyuncuları” diye konuştu.

SUNDERLAND İLE ZEMİN ARANIYOR

Bu arada Emre Mor'un yanı sıra Jeramain Lens için de çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerin Hollandalı oyuncuya son olarak 2.7 milyon euro teklif ettiği, Sunderland ile idmanlara çıkan yıldız oyuncunun ise anlaşmanın sağlanmasını sabırsızlıkla beklediği gelin haberler arasında. 

Hürriyet’in haberine göre, Lens ile bir sorun yaşamayacaklarını düşünen sarı-lacivertliler, İngiliz kulübü ile yeniden anlaşma zemininin peşinde.

YORUMLAR

  • 0 Yorum