Emre Mor, Dortmund'un İsviçre kampına katıldı!

Fenerbahçe'nin transferi için uğraştığı Emre Mor, Dortmund'un İsviçre'deki ikinci etap kamp çalışmalarına katıldı.

Emre Mor, Dortmund'un İsviçre kampına katıldı!
26 Temmuz 2017 - 14:09 - Güncelleme: 26 Temmuz 2017 - 14:29

Alman ve Türk basınına göre Dortmund Teknik Direktörü Peter Bosz'un 25 Temmuz'a kadar geleceğiyle ilgili karar vereceği Emre'nin takımının İsviçre'deki kampına katılması Fenerbahçe'ye transfer ihtimalinin azaldığı şeklinde yorumlandı. 

NTV Spor'un haberine göre yeni sezon hazırlıkları İsviçre'de devam eden Borussia Dortmund kampına dahil olan Emre, takımının ilk antrenmanında da yer aldı. Bu durum haberde "Fenerbahçe için Emre Mor zora girdi" olarak yorumlanırken, genç futbolcunun durumunda 5 Ağustos'ta oynanacak Almanya Süper Kupa maçına kadar bir değişiklik olabileceği de ifade edildi. 

FORMA BULMAKTA ZORLANDI

Geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Alman ekibinde 6'sı ilk 11 olmak üzere 19 maça çıkan Emre Mor, 1 gol atıp 2 de asist yapmıştı. 20 yaşındaki oyuncunun az forma bulduğu ve daha fazla oynamak istediği bir yere gitmek istediği defalarca iddia edilmişti. 

HÜCUMCU İSTENİYOR

Transferde çalışmaları forvete ve hücumcu kanatlara yönelten Sarı-Lacivertliler'de Emre Mor da adaylardan biri olarak gösteriliyordu. Milli futbolcunun yanı sıra geçtiğimiz sezon kiralık oynayan Jeremain Lens, Santos'tan Lucas Lima ve PSG'den Hatem Ben Arfa da Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum