Emre Mor için Beşiktaş iddiası

Adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Emre Mor, menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi. Siyah-Beyazlılar bu transfere temkinli yaklaştı.

Emre Mor için Beşiktaş iddiası
27 Mayıs 2017 - 10:21 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 10:25

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki hafta kala şampiyonluğun en büyük favorisi olan Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda kanat oyuncusu arayan Kara Kartal'a, Dortmund'da forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor önerildi. 

Sabah'ın haberine göre milli futbolcunun transferi için geçtiğimiz yaz çok uğraşan ancak 18 yaşındaki genç oyuncuyu Dortmund'a 9 milyon euro ile kaptıran Siyah-Beyazlılar, Emre'nin henüz ilk yılının sonunda satılmak istenmesine temkinli yaklaşıyor. Bu sebeple Başkan Fikret Orman ve ekibinin bu transfer için Şenol Güneş'ten görüş alacakları ve değerlendirme sonucu kararlarını verecekleri belirtildi. 

ADI FENERBAHÇE İLE DE ANILIYOR

Emre Mor'un ismi Beşiktaş'ın dışında Fenerbahçe ile de anılıyor. Daha önce çıkan haberlere göre genç futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertliler'in 18 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. 

TAKIMDA SORUN YAŞADI

Ayrıca Dortmund'dan geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Thomas Tuchel'in yardımcısı Rainer Schrey tarafından saldırıya uğrayan Emre Mor'un bu sebeple de takımdan ayrılmak istediği biliniyor. 

İLK 11'DE FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANDI

Sezon başında Nordjaelland'dan Dortmund'a transfer olan Emre, 6'sı ilk 11 olmak üzere toplamda 19 maça çıkarken 1 gol atıp 2 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum