Emre Mor için şok iddia

Emre Mor'a ve eski menajeri Muzzi Özcan'a yakınlığıyla bilinen bir kişi, Akşam gazetesine verdiği röportajda şok ifadeler kullandı.

Emre Mor için şok iddia
23 Ağustos 2017 - 15:44

Fenerbahçe ve İnter'in transfer gündeminde olan Emre Mor, geçtiğimiz günlerde menajeri Muzzi Özcan ile yollarını ayırınca şok iddialar ortaya atılmaya başlandı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; hem Emre Mor'a hem de menajeri Muzzi Özcan'a yakınlığıyla bilinen ancak ismini vermek istemeyen bir kişi kamuoyunu derinden etkileyecek bir iddia ortaya attı. İsmini vermeyen bu şahıs, Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın Emre Mor'a "snus" isimli bir maddeyi kullanmaya teşvik ettiği iddia edildi. O ismin yaptığı tüm açıklamalar şöyle:

"Muzzi Özcan Snus adlı uyuşturucuya alıştırdı"

"Muzzi Özcan menajerliğini yaptığı pek çok sporcuyu 'snus' isimli bir madde kullanmaya teşvik ediyor. Emre Mor da bu maddeyi kullananlardan biriydi ve bağımlı hale gelmişti. Snus krizine girdiği zaman mutlaka kullanma ihtiyacı duyuyordu. İlk başlarda sporculara stresli durumlarla başa çıkmak için önerdiği bu madde, bağımlılık yaptığında onların hayatını karartıyor. Hatta bir keresinde Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu'na da denetmişler, çocuk idmana çıkamamış. Bu tür olaylar burada hep konuşuluyor.

Bu çocukların kurtulması için bu bilgileri açıklamak zorunda olduğumu hissettim. Gerekirse bu konuda size her türlü bilgi ve belgeyi de verebilirim. Ben defalarca kendisini uyardım. Hatta Afganistanlı ortağı var Bariz, o da bunu yapmaması konusunda defalarca uyardı ama vazgeçmedi. Kullananları salaklaştırıyor, uyuşturuyor. Beynini bitiriyor. Kafayı kaldıramıyorlar, konuşmaktan bile aciz hale geliyorlar. Bir soru sorsan cevap alamıyorsun. “

"Kendisi de bağımlı"

"Muzzi kendisi de bağımlı. Öyle ki tatil için gittiği Tland'dan bu maddeyi temin etmek için Almanya'ya geliyor. Emre dışında başka sporcularına da kullandırdığı şeklinde bilgiler var. O yüzden Emre'yi kaybetti. Emre Mor'un geçmişte de ailevi sorunları vardı."

Bu iddiaların ardından Emre Mor'un annesi Güzela Hanım da olup bitenleri şu şekilde anlattı:

"Kanser tedavisi gördüm, kurtuldum ama bu yaşananlar yüzünden kalp hastası oldum. Oğlumun içinde bulunduğu durumdan kurtulması için her türlü yardımı yaparım. Bunlara daha fazla müsaade etmem. Şimdi yeni bir sayfa açtık"

Muzzi Özcan: Hukuk önünde hesaplaşacağım

Bu yaşanan olayların ardından Emre Mor'un eski menajeri Muzzi Özcan da resmi Twitter hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"Bugün hakkımda çıkan haberler tamamen hayal ürünüdür. Başlatılan bir karalama kampanyasıdır ve gerekli hukuki işlemler yapılacaktır. Emre hakkında bugüne kadar kötü bir şey söylemedim. O daha genç ve yara alsın istemiyorum. Bu işi yapanlarla hukuk önünde hesaplaşacağım. Emre'yi keşfedip Türkiye'ye kazandırdım. Şimdi bakıyorum da Emre gidince herkes silahlarını bana doğrultmuş. Zaman kim haklı gösterecek"

Kaynak: Akşam

YORUMLAR

  • 0 Yorum