Trabzonspor, Serdar Taşçı için gün sayıyor

Uzun bir süredir stoper transferi için Serdar Taşçı’dan haber bekleyen Fırtına’nın 30 yaşındaki tecrübeli stoper ile anlaştığı iddia edildi.

Trabzonspor, Serdar Taşçı için gün sayıyor
23 Ağustos 2017 - 15:27

 Stoper bölgesi için uzun süredir Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı ile görüşen Bordo-Mavililer mutlu sona çok yaklaştı. Trabzonspor, tecrübeli stoper için Spartak Moskova ile 1.5 milyon Euro’ya el sıkışmış, oyuncuyla da yıllık 2 milyon Euro’ya anlaşmaya varmıştı. Ancak Türk asıllı futbolcunun ailesi Türkiye’ye gitmek istemeyince anlaşma bozulmuştu. Ailesini ikna eden tecrübeli futbolcu, yönetime transfer olmak istediğini iletti. Oyuncunun önümüzdeki günlerde Bordo-Mavili yönetimle bir araya gelip, 3 senelik kontrat imzalaması bekleniyor.

Fırtına, Sosa’yı da bitirmek istiyor

10 numara arayışlarını hızla sürdüren Bordo-Mavililer, Arjantinli yıldız Jose Sosa ile temaslarını sürdürüyor. Yönetimin, 32 yaşındaki yıldızın menajeri ile birkaç gün içinde masaya oturması bekleniyor. Ülkemizde 2 sezon Beşiktaş’ta forma giyen Sosa’nın eşi Carolina Alurralde’nin, Trabzon’da yaşamaya sıcak bakmaması transfer sürecini uzatıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum