Erden Timur sorusuna yanıt

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaklaşan seçim öncesi yaptığı açıklamalarda, Erden Timur hakkında da konuştu.

Erden Timur sorusuna yanıt
14 Mayıs 2024 - 22:54 - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 - 00:33
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaklaşan seçim öncesi açıklamalrda bulundu. Dursun Özbek, yönetim listesinde yer almayan Erden Timur hakkında da konuştu.

Dursun Özbek, Erden Timur ile anlaşmazlık yaşayıp yaşamadığı sorusunu yanıtlarken ''Erden Timur kardeşim benim. 7 sene önceki başkanlığımda kendisine rica ettim, geldi ve bizim forma sponsorumuz oldu. Galatasaray'ı seven, önemli bir arkadaş. Galatasaray sevdalısı bir arkadaş. Buna hiç kimsenin diyeceği laf yok. Bizim yönetimde bazı konularda ayrışmalar olabilir, herkesin aynı şeyi düşünmesini bekleyemezsin. Bizim kültürümüzde ayrı şeyler düşünebiliriz, uygulamada konsensüsü sağlayıp ona göre hareket etmesini bilen bir camiayız. Fikir ayrılığı gönül ayrılığı değildir. Erden Timur benim kardeşimdir. Kulübe hizmet etmiştir. Her zaman Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecektir. Kimse bu manada bir fitne edebiyatı, dezenformasyonla bu işi başka seviyeye çekmesin'' ifadelerini kullandı.

Riva'dan ciddi gelir sağlandığını da söyleyen Özbek "Galatasaray bu durumdaysa Riva sayesinde. Gelen parayı kullanmadık, finansal borçlarını ödedik'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum