Erling Haaland için Real Madrid itirafı

rling Haaland'ın menajeri Rafaela Pimento, Norveçli yıldızın Manchester City transferini anlatırken, Real Madrid'e dikkat çekti.

Erling Haaland için Real Madrid itirafı
03 Mart 2023 - 11:30
Premier League'de ilk sezonunda daha yarış devam ederken birçok gol rekorunu ele alan Erling Haaland'ın geleceğiyle ilgili sürpriz bir açıklama geldi. Erling Haaland'ın menajeri Rafaela Pimento, Norveçli yıldızın Manchester City transferini anlatırken, Real Madrid'e dikkat çekti.

Pimenta ilk olarak Haaland'ın Manchester City'e transferiyle ilgili ''Erling babası daha önce Manchester City'de oynadığı için orayı seçti. City forması giyen bir çocukken çektirdiği fotoğrafı gördünüz. Bu yüzden babasının yaşadıklarını yaşamak istemesi çok doğal. Elbette bunun da ötesinde Pep Guardiola için de oynamak istiyordu ancak biz her oyuncumuz için bir kariyer planlaması yapıyoruz'' dedi.

''Real Madrid futbolcular için rüya takım''

Real Madrid konusunda da konuşan Pimento, ''Premier League oyuncuların olmak istediği yer. Rekabetçi ve harika bir lig. Her oyuncu burada olmak ister ama bir de Real Madrid gerçeği var. Real Madrid'i futbolcular için rüya takım yapan bir şeyler var. Bu büyü her zaman devam ediyor. La Liga belki bazıları için çok cezbedici olmayabilir ama Şampiyonlar Ligi'nde her zaman en iyisi onlar'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum