Ernesto Valverde'den Arda açıklaması

Barcelona Teknik Direktörü Valverde, "Arda oynadığı bütün kulüplerde başarılı olmuş bir oyuncu" ifadesini kullandı ve önemli sözler söyledi.

Ernesto Valverde'den Arda açıklaması
15 Ağustos 2017 - 19:38

Geçtiğimiz pazar gecesi Nou Camp'ta Real Madrid'e 3-1 yenilerek İspanya Süper Kupası finali ilk maçında büyük bir şok yaşayan Barcelona'da teknik direktör Ernesto Valverde Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adamın Arda hakkındaki sözleri şöyle:

"Arda Turan'ı yeniden kazanabilir miyiz bunu bilmiyorum. O, Barcelona'nın büyük bir yatırım yaptığı ve bugüne kadar oynadığı bütün kulüplerde başarılı olmuş bir futbolcu... Ama burada her şey performansa bağlı. Neler yapacağı çok önemli. Şu anda diğer futbolcuları tercih ediyorum. Kadromda 25 futbolcu var ve karar vermek benim için de çok zor..."

Valverde, Barcelona'nın Real Madrid'le oynadığı Süper Kupa mücadelesi için Arda Turan'ı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmemişti. 

Geçen sezon başında Olimpiyatlar nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan Neymar'ın yokluğunda Arda Turan kariyerinin en iyi dönemini geçirmiş hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde önemli katkıda bulunmuştu.

Barcelona yarın akşam Barnabeu Stadı'nda Real Madrid'le İspanya Süper Kupası finalinde rövanş maçına çıkacak. bu maçta Arda Turan'ın kadroda yer alması beklenmiyor.

AHMET BULUT: GALATASARAY'LA ANLAŞMA YOK

Adı Galatasaray ile sıkça anılan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ise bugün yaptığı açıklamada Arda'nın Galatasaray'la anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum