Fenerbahçe'nin rakibi Vardar'da şok gelişme

Sarı-lacivertli ekibin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele edeceği Vardar'da önemli bir kriz yaşandı.

Fenerbahçe'nin rakibi Vardar'da şok gelişme
15 Ağustos 2017 - 14:54 - Güncelleme: 15 Ağustos 2017 - 15:10

17 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Fenerbahçe'yi konuk edecek Vardar'da şok gelişme yaşandı. Makedon takımının teknik direktörü Goce Sedloski görevinden istifa etti. 2005-06 sezonunda Diyarbakırspor'da forma giyen Sedloski kararına gerekçi olarak, son dönemdeki iki maçta aldıkları kötü sonuçları gösterdi:

Sedloski açıklamasında şunları söyledi: "Kulüpteki herkesin iyiliği için, teknik direktörlük görevimden ayrılmaya karar verdim. Kopenhag ile yaptığımız ve kaybettiğimiz ikinci maçtan sonra bunu yapmayı düşünmüştüm. Buna karşın ligde yeni sezona takımın başında girdim. Ligde de ilk maçımızı kaybettik Shkendija deplasmanında. İki gündür bu konuyu düşündüm ve bugün kesin kararımı verdim. Bu iki yenilgi beni çok yıprattı. Çünkü ben ve kulüp yenilgiye alışık değildik.    

Elde ettiğimiz başarılarla gurur duyuyorum. İki yılda iki kupa aldık. Şampiyonlar Ligi elemesinde Malmö karşısınadaki zafer de bizim için gurur vericiydi. Tıpkı evimizdeki Kopenhag galibiyeti gibi. Oyunculara, yönetime ve kulübün sahibi Samsonenko'ya teşekkür ediyorum. Üzgünüm, ayrılık vakti geldi. Umarım Vardar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı iyi bir iş çıkaracak ve başarılı olacaktır..."

VARDAR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? VARDARIN SON MAÇININ GÖRÜNTÜLERİ.. (Tıklayınız..)

YORUMLAR

  • 0 Yorum