Eski Fenerbahçeli satılıyor

Bir dönem Fenerbahçe’de kiralık forma giyen Lazar Markovic, Liverpool’dan ayrılıyor.

Eski Fenerbahçeli satılıyor
24 Temmuz 2017 - 10:59

Liverpool menajeri Jurgen Klopp, Lazar Markovic’in kendisine yeni bir kulüp bulması halinde takımdan gönderileceğini açıkladı.

YOLLAR AYRILIYOR

Bir dönem Fenerbahçe’de de kiralık olarak forma giyen, geçtiğimiz sezonu Sporting CP ve Hull City’de kiralık olarak geçiren Markovic için Jurgen Klopp’tan açıklama geldi. Sırp futbolcuyu takıma görmek istmediğinin bir sır olmadığının altını çizen Alman teknik direktör, “Eğer Lazar kendine kulüp bulursa buradan ayrılacak” diye konuştu. Genç futbolcu ile Inter’in ilgilendiği iddia edilmişti.

“EN İYİ DURUMUNDA”

Sakatalıklarıyla sık sık gündeme gelen oyuncunun sağlık durumunun mükemmel durumda olduğunu da belirten Jurgen Klopp, “Kendisi gayet iyi bir oyuncu ve onu insan olarak da severim. Onu tanıdığımdan beri en iyi fiziksel durumunda. Ona ihtiyaç duyan bir kulüp çıkacaktır” dedi.

Sırp yıldız geçen sezonun ilk yarısında Sporting Lizbon formasıyla 14 maçta 2 gol attıktan sonra Hull City'ye kirilanmıştı. 23 yaşındaki Markovic Premier Lig ekibinde de 14 resmi maçı yine 2 golle tamamlamıştı.

2015-16 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Lazar Markovic, sezonun ilk yarısındaki Beşiktaş derbisinde sakatlanmış ve uzun süre forma giyemimişti. Sırp yıldız Fenerbahçe'de geçirdiği 1 sezonda UEFA Avrupa Ligi'ndeki Celtic ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tuzlaspor maçında birer gol kaydetmiş, ligde de sadece 2 asistlik katkı yapabilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum