Eskişehirspor – Göztepe maçı ne zaman hangi kanalda

Süper Lig’e yükselecek üçüncü takım, play-off finalinde belirlenecek. Mustafa Denizli’nin başında bulunduğu Eskişehirspor ile Yılmaz Vural yönetimindeki Göztepe dev finalde karşı karşıya gelecek.

Eskişehirspor – Göztepe maçı ne zaman hangi kanalda
31 Mayıs 2017 - 15:29 - Güncelleme: 31 Mayıs 2017 - 15:33

TFF 1. Lig’de normal sezonun ardından Süper Lig’e yükselen Sivasspor ve Yeni Malatyaspor’dan sonra üçüncü takımı belirleyecek olan play-off final maçında Türk futbolunun iki köklü takımı Eskişehirspor ile Göztepe karşı karşıya gelecek.

Normal sezonu 3. sırada bitiren Eskişehirspor ile 5. olan Göztepe, play-off maçları oynamaya hak kazanmışlardı. Play-off yarı finallerinde Eskişehirspor, Giresunspor’u, Göztepe ise Boluspor’u eleyerek finale yükseldiler.

DENİZLİ İLE VURAL KARŞI KARŞIYA

İki ekip şimdi, final maçında gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etme hakkını kazanmak için mücadele edecek. İki köklü takım başlarındaki teknik direktörlerle de dikkati çekiyor. Eskişehirspor, Türk futboluna damga vuran teknik direktör Mustafa Denizli ile Göztepe de Süper Lig’de 3 Büyükler dışında hemen her takımın başında bir dönem olan Yılmaz Vural ile final mücadelesine çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, zorlu karşılaşmanın 4 Haziran Pazar akşamı Antalya’da Antalya Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşma TRT Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

NASIL KAZANIRLAR?

Final karşılaşması tek maç üzerinden oynanacak. Maçta 90 dakika içinde gollü ya da golsüz eşitlik bozulmazsa uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmalarda da iki takımdan biri üstünlük sağlayamazsa Süper Lig’e yükselecek son takımı penaltı atışları belirleyecek.

ESKİŞEHİR VE GÖZTEPE’YE EŞİT SAYIDA BİLET

Final maçı için her iki takımın taraftarlarına da eşit sayıda bilet ayrıldı. 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu’nda Göztepeli ve Eskişehirsporlu taraftarlara 14 biner adet bilet satılacağı açıklandı. Stattaki 5 bin kişilik yer ise güvenlik amaçlı olarak boş bırakılacak. Maçın bilet satışları yarından itibaren başlayacak.

Maçın bilet fiyatları, Kale Arkaları 15 TL, Kapalı ve Maraton Tribün 20 TL olarak açıklandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum