Eskişehirspor'a esnaftan Süper Lig primi

Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EESOB), Eskişehirspor'un galibiyeti halinde futbolculara 100 bin lira prim verileceğini açıkladı.

Eskişehirspor'a esnaftan Süper Lig primi
31 Mayıs 2017 - 15:00

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselecek son ekibin belirleneceği play-off final maçı öncesinde heyecan giderek artıyor. Her iki ekip de tüm sezon boyu verdikleri emeğin karşılığını alarak Süper Lig’e çıkmayı isterken, camialardan da takıma destek yağıyor. Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EESOB), Eskişehirspor'un galibiyeti halinde futbolculara 100 bin lira prim verileceğini açıkladı.

EESOB Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehirspor'a güçlü şekilde sahip çıkılması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Tüm Eskişehirlilerin, kentte esnaf ve sanatkarların Eskişehirspor'a son 90 dakika sahip çıkmasını bekliyoruz. 4 Haziran'da Antalya'da yapılacak maça herkesi davet ediyoruz. EESOB olarak takımımıza her türlü desteği verdik.

“HERKESİ DAVET EDİYORUZ”

Bugün yiğit düştüğü yerden kalkacaktır. EESOB ve birliğe bağlı odalarımızın başkanları, yöneticileri ve denetim kurulu üyeleri olarak Eskişehirspor'a 100 bin lira şampiyonluk primi vereceğiz. Şampiyonluğun ardından bu prim, futbolcularımıza helal olsun. Herkesi de bu kampanyaya davet ediyoruz. Birliğe bağlı odalarımız, Eskişehir halkını maç için Antalya'ya taşımak amacıyla seferber olacak.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum